ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραμένει κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Προειδοποίηση από την Αστυνομία

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραμένει κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Προειδοποίηση από την Αστυνομία

Κλειστή παραμένει και το πρωί σήμερα Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, σε σημείο μετά την έξοδο προς το Παραμάλι, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω ακινητοποίησης εντός του δρόμου, γερανοφόρου οχήματος που παρουσίασε μηχανική βλάβη, γύρω στις 6.30 χθες το βράδυ.

Συστήνεται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, αφού το σημείο όπου έχει ακινητοποιηθεί το γερανοφόρο όχημα, βρίσκεται σε στροφή του δρόμου. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορες περιοχές των αυτοκινητοδρόμων, καθώς και σε αστικούς δρόμους, ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία.

Καλούνται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να είναι προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top