Μείωση στις καταγγελίες για τη μη τήρηση των μέτρων - Συμμορφώνονται τα υποστατικά

Μείωση στις καταγγελίες για τη μη τήρηση των μέτρων - Συμμορφώνονται τα υποστατικά

Σε 17 καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως κατά το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 06:00 την Παρασκευή διενεργήθηκαν συνολικά 2.424 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 788 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό έγιναν 219 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα καταγγέλθηκαν 3 πολίτες έπειτα από 554 ελέγχους, στην Πάφο έγιναν 143 έλεγχοι με 1 πολίτη να καταγγέλλεται, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 315 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 262 έλεγχοι χωρίς να γίνονται καταγγελίες.

Τέλος, τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 111 και 32 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE