Δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο που αφορά τα κτηνιατρικά φάρμακα

Δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο που αφορά τα κτηνιατρικά φάρμακα

Την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για το προσχέδιο νομοσχεδίου που θα αφορά όλες τις πτυχές των κτηνιατρικών φαρμάκων, διάθεση στην αγορά, παρασκευή, εισαγωγή, εξαγωγή, προμήθεια, διανομή, φαρμακοεπαγρύπνηση, έλεγχο και χρήση τους, ανακοινώνουν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.


Σε ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι η διαβούλευση θα διεξαχθεί αποκλειστικά γραπτώς.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως μέχρι και τις 30/11/2021 αποστείλουν γραπτώς τις απόψεις, σχόλια και εισηγήσεις τους επί του προτεινόμενου προσχεδίου του Νομοσχεδίου, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Προς διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως στις απόψεις, σχόλια και εισηγήσεις τους αναφέρουν ως θέμα της επιστολής τους «Ο περί Κτηνιατρικών Φαρμάκων (Διάθεση στην αγορά, Παρασκευή, Εισαγωγή, Εξαγωγή, Προμήθεια, Διανομή, Φαρμακοεπαγρύπνηση, Έλεγχος και Χρήση) Νόμος του 2021».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το προσχέδιο του Νόμου μπορεί να ανακτηθεί από την ιστοσελίδα των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στην αρχική σελίδα ή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: «http://www.moa.gov.cy/moa/vs/vs.nsf/All/81CFB8AE8ADF832CC225878B003FE292?OpenDocument»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.