ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Black Friday με 30% δεν είναι Black Friday» - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές για να μην πέσουν σε διαφήμιση δόλωμα

«Black Friday με 30% δεν είναι Black Friday» - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές για να μην πέσουν σε διαφήμιση δόλωμα

Διχασμένοι οι πολίτες στην Κυπριακή κοινωνία για τη μεγαλύτερη γιορτή προσφορών και καταναλωτισμού παγκοσμίως, το Black Friday.

Η μέρα αυτή συνδέεται με εικόνες καταναλωτικής φρενίτιδας στα καταστήματα αφού οι καταναλωτές βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε διάφορα προϊόντα λόγω των προσφορών που γίνονται.

Μέσα από το ρεπορτάζ του ALPHA, οι πολίτες εκφράζουν τόσο τις ανησυχίες τους όσο και τον ενθουσιασμό του για τη μέρα αυτή.

«Δεν έχει κάτι πιο οικονομικό από το Black Friday, έχω σκοπό να ψωνίσω πολλά πράγματα»

«Περισσότερο θα ψωνίσω πράγματα για το σπίτι, τηλεοράσεις, γιατί τα υπόλοιπα μπορούμε να τα βρούμε σε εκπτώσεις ολόχρονα»

Από την άλλη μια άλλη μερίδα πολιτών δείχνει να μην πείθετε και τόσο πολύ με το Black Friday αφού όπως επισήμαναν οι πολίτες δεν πιστεύουν ότι χαμηλώνουν τόσο τις τιμές.

«Εκ πείρας βλέπω ότι είτε τις ανεβάζουν λίγο προηγουμένως για να πέσουν λίγο περισσότερο ή είναι στα ίδια επίπεδα, δεν βλέπω τεράστια διαφορά»

«Black Friday στην Κύπρο δεν υπάρχει. Black Friday με 30% δεν είναι Black Friday», είπε χαρακτηριστικά πολίτης.

Ο λειτουργός εμπορίου και βιομηχανίας, Σάββας Σάββα της Υπηρεσίας Καταναλωτή μίλησε στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA καλημέρα», τονίζοντας το τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές ενόψει Black Friday ώστε να μην πέσουν θύματα σε διαφήμιση δόλωμα.

«Έχει σημασία να γνωρίζεις τι θέλεις, να το ψάξεις από πριν και να δεις αν όντως η έκπτωση που κάνουν σε εξυπηρετεί και είναι συμφέρουσα για να αγοράσεις κάτι», ανέφερε ο κύριος Σάββα.

«Θα πραγματοποιούνται έλεγχοι για επαρκή αποθέματα και πραγματικές εκπτώσεις για να δούμε αν οι τιμές ανταποκρίνονται σε αυτά που γράφουν και αν υπάρχει η διαφήμιση δόλωμα», πρόσθεσε.

«Κάποια καταστήματα έχουν κάτι στον κατάλογο σε μια πολύ καλή τιμή και στο τέλος πάνε οι καταναλωτές και δεν το βρίσκουν ή είναι εκτός αποθέματος», συνέχισε ο κύριος Σάββα.

Καταληκτικά, ο λειτουργός εμπορίου και βιομηχανίας έκανε έκκληση προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί αφού η συνεισφορά τους είναι μεγάλης σημασίας.

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top