Η Κύπρια Άννα Ζένιου πλάνταξε στο κλάμα με την απόφαση αποχώρησης του Bachelor (βίντεο)

Η Κύπρια Άννα Ζένιου πλάνταξε στο κλάμα με την απόφαση αποχώρησης του Bachelor (βίντεο)

Κλάματα, οδυρμούς και χλευασμούς είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησης του Bachelor. Στην Τελετή των Ρόδων ο Αλέξης είχε να επιλέξει ανάμεσα στη Φένια και την Ιωάννα για το ποιά θα συνέχισε το ταξίδι της στο ριάλιτι και τελικά έδιωξε την Ιωάννα.

Στο άκουσμα αυτής της απόφασης οι φίλες της Ιωάννας ξέσπασαν σε κλάματα, ειδικά η Άννα Ζένιου, το κορίτσι από την Κύπρο που σπάραξε στο κλάμα. Δείτε το βίντεο στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE