ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο νοσοκομείο προπονητής μετά από επίθεση σε αγώνα στην Πάφο - Σοβαρά επεισόδια με λοστούς και αλυσίδες

Στο νοσοκομείο προπονητής μετά από επίθεση σε αγώνα στην Πάφο - Σοβαρά επεισόδια με λοστούς και αλυσίδες

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος Κ19 Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας στα Κούκλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά το τέλος του παιχνιδιού σημειώθηκε ένταση μεταξύ των παικτών και στη συνέχεια οπαδοί της ομάδας ΑΠΟΕΛ που παρακολουθούσαν τον αγώνα εισήλθαν στο γήπεδο.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο 37χρονος προπονητής της ομάδας Πάφου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου. Ο προπονητής φέρει ελαφρούς τραυματισμούς. 

Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωση της νωρίτερα η ομάδα Πάφου ανέφερε: 

"Η Διοίκηση και η Ακαδημία της ομάδας μας καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν άνανδροι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται οπαδοί και φίλοι του ποδοσφαίρου, στον επίσημο αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, ΠΑΦΟΣ FC - ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.
Η βία δεν έχει χώρο στα γήπεδα μας πόσο μάλλον σε αγώνες νεαρών 17, 18 ετών όπως και οι επιθέσεις με μπουκάλια, λοστούς, αλυσίδες και αλλα επιθετικά όργανα. Οι ίδιοι που αντιδρούν είναι οι ίδιοι που με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές δίνουν αφορμή για να παραμένει σε ισχύ ες αεί ο θεσμός της Κάρτας οπαδού.
Αναμένουμε άμεση ενημέρωση από τη δύναμη της Αστυνομίας μέλη της οποίας ήταν παρόντες.
Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό.
Κλείνοντας η Διοίκηση της ομάδας μας θα προβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες σε όλες τις ενέργειες ετσι ώστε να διαφυλάξει τόσο τα δικαιώματα όσο και την σωματική ακεραιότητα τόσο των φίλων της ομάδας μας όσο και των νεαρών μας ποδοσφαιριστών."

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top