Μαύρο κάρβουνο έγιναν λιμουζίνες στη Λεμεσό

Μαύρο κάρβουνο έγιναν λιμουζίνες στη Λεμεσό

Στη Λεμεσό, δύο λιμουζίνες που χρησιμοποιούνταν για ενοικίαση σε γαμήλιες τελετές, καταστράφηκαν ολοσχερώς, από πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οι δύο λιμουζινες ήταν σταθμευμένες σε πάροδο της οδού Κολωνακίου και ανήκαν σε 40χρονο επιχειρηματία.

Από τις πρώτες εξετάσεις που διενέργησε η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Τα δύο οχήματα είχαν ασφαλιστική κάλυψη.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο από τη φωτιά, η οποία κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα δύο οχήματα, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, όπως αναφέρει δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE