ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πτοήθηκαν οι δρομείς στη Λάρνακα από την κακοκαιρία – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Δεν πτοήθηκαν οι δρομείς στη Λάρνακα από την κακοκαιρία – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Δόθηκε η εκκίνηση σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου το πρωί στον Radisson Blue Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας με τους αθλητές να αψηφούν το κρύο και τη βροχή.

O Μαραθώνιος ξεκίνησε με εκατοντάδες αθλητές στην γραμμή της εκκίνησης! Στον εναρκτήριο πυροβολισμό, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και ο CEO της SunnySeekers Hotels, Μάριος Πολυβίου!

Έχει ήδη ολοκληρωθεί ο ημιμαραθώνιος ενώ αναμένεται και η ολοκλήρωση του Μαραθωνίου. Μεγάλος νικητής στον Ημιμαραθώνιο, o Γιώργος Μίνος από την Ελλάδα με χρόνο 1.12:45! Δεύτερος ο Alex Khadyko από την Ουκρανία και τρίτος ο Γιώργος Χαράκης από την Κύπρο!


Στον Μαραθώνιο συμμετέχουν δρομείς από όλο τον κόσμο.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής (21/11/21) θα παραμείνουν κλειστές για την κυκλοφορία , η Λεωφόρος Αθηνών στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄, οι Λεωφόροι Μακαρίου, Τάσσου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Χριστόφια (κυκλικός κόμβος Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας, Β3 δρόμος Δεκέλειας).

Επίσης κλειστή θα είναι «η κατεύθυνση από Δεκέλεια, από τον κυκλικό κόμβο του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας προς Λάρνακα, η οδός Ζήνωνος Κιτιέως, η οδός Νικολάου Ρώσου, η οδός Μεχμέτ Αλή μέχρι την συμβολή της με την οδό Ουμ Χαράμ, η οδός Ουμ Χαράμ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πόντου καθώς και η οδός Πιαλέ Πασιά και η Λεωφόρος Τάσου Μητσόπουλου.

Κλειστή θα είναι «η μια κατεύθυνση της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τα φώτα τροχαίας της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου μέχρι το αεροδρόμιο όπου θα υπάρχει κυκλοφοριακή ρύθμιση με την βοήθεια της Αστυνομίας».

Για την ομαλή διεξαγωγή του Μαραθωνίου «το ένα ρεύμα της Λ. Αρτέμιδος θα διαμορφωθεί σε διπλής κατεύθυνσης για τα οχήματα ενώ κλειστός θα είναι δρόμος από τη Λεωφόρο Αρτέμιδος μέχρι το Τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ και από τον κυκλικό κόμβο Πύργου Ελέγχου προς κυκλικό κόμβο Αεροδρομίου με την πάροδο της οδού Τιμίου Προδρόμου.

Τέλος, κλειστή θα είναι «η οδός Τιμίου Προδρόμου μέχρι την συμβολή της με τις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Χριστάκη Παναγιώτου (Ε316) μέχρι τη Ζώνη Ελευθέρου Εμπορίου (Βιομηχανική Περιοχή)».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top