J2US: Η Βίσση πήρε τηλέφωνο την Βανδή και έγινε χαμός - ΒΙΝΤΕΟ

J2US: Η Βίσση πήρε τηλέφωνο την Βανδή και έγινε χαμός - ΒΙΝΤΕΟ

Απρόοπτο στο J2US με Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή.

Οι δύο “μεγάλες” κυρίες της ελληνικής μουσικής χάρισαν ωραίες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.
Η Άννα Βίσση κάλεσε στο τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδή και η τελευταία την έβαλε σε ανοικτή ακρόαση ζωντανά στο πλατό. “Τώρα μας ακούει ο κόσμος όλος;’ ρώτησε η Άννα Βίσση.

“Πήρε να μου πει τι ωραία περάσαμε χτες” είπε η Δέσποινα Βανδή. “Τώρα μας ακούει ο κόσμος όλος;’ ρώτησε η Άννα Βίσση, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης την “παρακαλούσε” να πει ένα ρεφρέν.

“Την άλλη εβδομάδα” του υποσχέθηκε η Άννα Βίσση. “Θα σε πάρω στις διαφημίσεις” είπε κλείνοντας η Δέσποινα Βανδή στην Άννα Βίσση.

Δείτε το βίντεο από το J2US: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE