J2US: Η Βίσση πήρε τηλέφωνο την Βανδή και έγινε χαμός - ΒΙΝΤΕΟ

J2US: Η Βίσση πήρε τηλέφωνο την Βανδή και έγινε χαμός - ΒΙΝΤΕΟ

Απρόοπτο στο J2US με Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή.

Οι δύο “μεγάλες” κυρίες της ελληνικής μουσικής χάρισαν ωραίες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.
Η Άννα Βίσση κάλεσε στο τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδή και η τελευταία την έβαλε σε ανοικτή ακρόαση ζωντανά στο πλατό. “Τώρα μας ακούει ο κόσμος όλος;’ ρώτησε η Άννα Βίσση.

“Πήρε να μου πει τι ωραία περάσαμε χτες” είπε η Δέσποινα Βανδή. “Τώρα μας ακούει ο κόσμος όλος;’ ρώτησε η Άννα Βίσση, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης την “παρακαλούσε” να πει ένα ρεφρέν.

“Την άλλη εβδομάδα” του υποσχέθηκε η Άννα Βίσση. “Θα σε πάρω στις διαφημίσεις” είπε κλείνοντας η Δέσποινα Βανδή στην Άννα Βίσση.

Δείτε το βίντεο από το J2US: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE