Τραγωδία: Νεκρός ο Ανθούλης Φραντζέσκου σε παραλία της Λεμεσού! Μάταια φώναζε για βοήθεια η σύζυγός του

Τραγωδία: Νεκρός ο Ανθούλης Φραντζέσκου σε παραλία της Λεμεσού! Μάταια φώναζε για βοήθεια η σύζυγός του

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η σημερινή εξόρμηση σε παραλία της Λεμεσού για οικογένεια 66χρονου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο Δασούδι.

 Την τελευταία του πνοή στη θάλασσα άφησε ο 66χρονος Ανθούλης Φραντζέσκου, ο οποίος το πρωί είχε μεταβεί με τη σύζυγο του για κολύμπι στη θαλάσσια περιοχή στο Δασούδι Λεμεσού.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας, γύρω στις 7 το πρωί, η σύζυγος του εντόπισε τον Φραντζέσκου να επιπλέει αναίσθητος στο νερό και κάλεσε σε βοήθεια. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δεν αποκλείεται ο θάνατος του άτυχου 66χρονου να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο, τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Αμμόχωστος στο επίκεντρο των διεργασιών για το Κυπριακό - Τα επόμενα διπλωματικά βήματα

VIDEO - Αμμόχωστος στο επίκεντρο των διεργασιών για το Κυπριακό - Τα επόμενα διπλωματικά βήματα

Η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την Αμμόχωστο βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών για την προώθηση των εξελίξεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE