"Κάρφωσαν" κυνηγούς στην Πάφο και βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

"Κάρφωσαν" κυνηγούς στην Πάφο και βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

Eξώδικα πρόστιμα, συνολικού ύψους 650 ευρώ, εξέδωσαν την Κυριακή μέλη της Υπηρεσίας Θήρας σε δύο κυνηγούς στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας κατήγγειλαν του δυο κυνηγούς οι οποίοι παρανομούσαν κατά την διάρκεια της κυριακάτικης εξόρμησης.

Ο πρώτος κυνηγός από χωριό της Λεμεσού, ενώ κυνηγούσε σε περιοχή του χωριού Άγιος Ιωάννης, εντοπίσθηκε να χρησιμοποιεί παράνομα συσκευή που αναπαράγει ήχο πουλιών. Ο συγκεκριμένος κυνηγός θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ ενώ κατασχέθηκε και το κυνηγετικό του θήραμα.

Σε άλλη περίπτωση, άλλος κυνηγός εντοπίστηκε σε περιοχή του χωριού Ψάθι να έχει συναρμολογημένο το κυνηγετικό του όπλο, ενώ οδηγούσε το όχημα του στην περιοχή. Στον δεύτερο κυνηγό εκδόθηκε πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.