"Λύγισε" on air η Σίσσυ Χρηστίδου: "Ντρέπομαι να μιλήσω μετά από εσάς" - ΒΙΝΤΕΟ

"Λύγισε" on air η Σίσσυ Χρηστίδου: "Ντρέπομαι να μιλήσω μετά από εσάς" - ΒΙΝΤΕΟ

Τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννη φιλοξένησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας που έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονήθηκε πριν τρία χρόνια στην Ρόδο, μίλησε στην εκπομπή με αφορμή την έκθεση «She’s gone», στην οποία εκτίθενται και ρούχα δολοφονημένων γυναικών.

Τα όσα είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης έκαναν τη Σίσσυ Χρηστίδου να «λυγίσει» με την ίδια να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Η Ελένη ήθελε να ταξιδέψει, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει ταξίδια, γιατί κάποια τέρατα την έστειλαν σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή. Ας ταξιδέψει η ψυχή της σε όλο τον κόσμο. Τα ρούχα αυτά είναι και της Ελένης, και της Καρολάιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και όλων των άλλων κοριτσιών. Δεν ειναι μόνο ρούχα της Ελένης. Ο ποινικός μας κώδικας πρέπει να γίνει πιο αυστηρός. Τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια» ήταν τα λόγια του Γιάννη Τοπαλούδη, που συγκίνησαν την παρουσιάστρια.

«Ντρέπομαι να μιλήσω μετά από εσάς κ. Γιάννη. Δεν έχω κάτι να πω. Είναι τεράστιο το μεγαλείο της ψυχής σας και η δύναμή σας. Ελπίζω να ακούγεται εκεί που πρέπει. Το έγκλημα δεν αφορά μόνο έναν άνθρωπο, αφορά οικογένειες ολόκληρες» ανέφερε συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE