Διαμαρτυρία κατοίκων έξω από Υπουργείο Γεωργίας για μετακίνηση ασφαλτικού στο Μιτσερό

Διαμαρτυρία κατοίκων έξω από Υπουργείο Γεωργίας για μετακίνηση ασφαλτικού στο Μιτσερό

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Επηρεαζόμενων Κοινοτήτων «Κοινότητες Εν Δράσει» πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Γεωργίας για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μετακίνηση του ασφαλτικού εργοστασίου της εταιρείας Prometheas Asphalt Ltd στο Μιτσερό.


Σε ανακοίνωση που στάληκε στα ΜΜΕ αναφέρεται ότι ο Υπουργός Γεωργίας "επιμένει να αγνοεί την Επιστημονική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου που κλήθηκε κι αξιολόγησε τη μελέτη της Εταιρείας και που με ανακοίνωσή της ημερ. 19/11/2021 διατύπωσε για ακόμη μια φορά την ξεκάθαρη αντίθεσή της για μετακίνηση του ασφαλτικού στο Μιτσερό".

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό, που έγραφαν μεταξύ άλλων "Η Υγεία των παιδιών μας δεν παζαρεύεται-μην σκοτώνεται το μέλλον των παιδιών μας". Αντιπροσωπεία επέδωσε επιστολή σε λειτουργούς του Υπουργείου και μετέφερε την έντονη αντίθεσή της "στην προειλημμένη και άδικη υπουργική απόφαση".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE