ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Εικόνες απο το σημείο που έγινε το φονικό στη Λευκωσία

ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Εικόνες απο το σημείο που έγινε το φονικό στη Λευκωσία

Συναγερμός στην Αστυνομία, μετά απο πληροφορία για νεκρό άντρα στην περιοχή στον Παρισσινό, στη Λευκωσία.

Φονικό σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ στην περιοχή Παρισσινού.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες φερεται ότι ο άντρας είναι θύμα δολοφονίας, αφού στην περιοχή προηγήθηκε συμπλοκή με μαχαιρώματα αλλοδαπών που διαμένουν σε πολυκατοικία δίπλα από το περίπτερο του Παρισσινού.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για εξετάσεις στη σκηνή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένα πρόσωπο φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε στην πλάτη δεύτερο πρόσωπο. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εν λόγω αλλοδαποί είχαν έρθει σε ρήξη ξανά και πιάστηκαν στα χέρια στο παρελθόν δημιουργώντας επεισόδια ξανά στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.