Xαμός σε πτήση για Ηράκλειο – Μεθυσμένοι νεαροί τσακώθηκαν και απειλούσαν να δείρουν τους επιβάτες

Xαμός σε πτήση για Ηράκλειο – Μεθυσμένοι νεαροί τσακώθηκαν και  απειλούσαν να δείρουν τους επιβάτες

Μεθυσμένη... πολιτεία θύμιζε αεροπλάνο της Thomson με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η εν λόγω πτήση ήταν γεμάτη με Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι όμως κατανάλωσαν λίγη βότκα παραπάνω, με αποτέλεσμα το αεροπάνο να προσγειωθεί στη Βουλγαρία μετά από καβγά που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι επιβάτες. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, μία ομάδα νεαρών, πολλοί εκ των οποίων ταξίδευαν για πρώτη φορά χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους, άρχισαν να τσακώνονται έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, το οποίο είχαν φέρει μαζί τους λαθραία μέσα σε μπουκάλια αναψυκτικών.

Ένας από τους νεαρούς απειλούσε τους υπόλοιπους με χρήση βίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένα κορίτσι δέχτηκε χαστούκι στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα μία νεαρή κοπέλα άναψε τσιγάρο στην τουαλέτα. 

Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι νεαροί είχαν ως αποτέλεσμα ο πιλότος του αεροσκάφους, που είχε αναχωρήσει από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, να το προσγειώσει στη Σόφια, όπου παρέμεινε για δύο ώρες.

Οι υπόλοιποι ταξιδιώτες ανέφεραν ότι οι νεαροί που δημιούργησαν τις φασαρίες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας, με αποτέλεσμα να γίνουν επιθετικοί και προκλητικοί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους νεαρούς συνελήφθη από τις αρχές στη Σόφια.

Το αεροπλάνο έφτασε τελικά στο Ηράκλειο με καθυστέρηση περίπου 2,5 ωρών.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE