Πήγε να τον ληστέψει αλλά αντιστάθηκε - Στο νοσοκομείο υπάλληλος περιπτέρου

Πήγε να τον ληστέψει αλλά αντιστάθηκε - Στο νοσοκομείο υπάλληλος περιπτέρου

Απόπειρα ληστείας πραγματοποιήθηκε σε περίπτερο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα  και σύμφωνα με την Αστυνομία, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυκτα άντρας φορώντας κουκούλα και μάσκα εισήλθε σε περίπτερο στη Λεμεσό με σκοπό να το ληστέψει.

Ο άγνωστος απαίτησε από τον υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα του ταμείου υπό την απειλή εργαλείου

Ο υπάλληλος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον χτυπήσει σε διάφορα μέρη του σώματος του ενώ ανέσυρε και μαχαίρι χωρίς όμως να το χρησιμοποιήσει.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο πόδι μετά από προσπάθεια να ακινητοποιήσει τον ληστή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Σημαντική εξέλιξη η έναρξη της Plug and Play Tech Center» - Πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη

Λετυμπιώτης: «Σημαντική εξέλιξη η έναρξη της Plug and Play Tech Center» - Πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη

Στην οικονομία, την ενέργεια, και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης κατά την Ενημέρωση του προς τα ΜΜΕ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE