Πήγε να τον ληστέψει αλλά αντιστάθηκε - Στο νοσοκομείο υπάλληλος περιπτέρου

Πήγε να τον ληστέψει αλλά αντιστάθηκε - Στο νοσοκομείο υπάλληλος περιπτέρου

Απόπειρα ληστείας πραγματοποιήθηκε σε περίπτερο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα  και σύμφωνα με την Αστυνομία, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυκτα άντρας φορώντας κουκούλα και μάσκα εισήλθε σε περίπτερο στη Λεμεσό με σκοπό να το ληστέψει.

Ο άγνωστος απαίτησε από τον υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα του ταμείου υπό την απειλή εργαλείου

Ο υπάλληλος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον χτυπήσει σε διάφορα μέρη του σώματος του ενώ ανέσυρε και μαχαίρι χωρίς όμως να το χρησιμοποιήσει.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο πόδι μετά από προσπάθεια να ακινητοποιήσει τον ληστή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE