Στιγμές τρόμου για Κύπριους στη Θεσσαλονίκη – Πήρε φωτιά το βανάκι που πήγαινε στο Άγιο Όρος

Στιγμές τρόμου για Κύπριους στη Θεσσαλονίκη – Πήρε φωτιά το βανάκι που πήγαινε στο Άγιο Όρος

Στις φλόγες τυλίχτηκε βανάκι που μετέφερε εννέα άτομα, λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών κοντά στην περιοχή Λακκώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το λεωφορειάκι μετέφερε Κύπριους επισκέπτες του Αγίου Όρους προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, όπως και ο οδηγός του οχήματος.Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.


Για την κατάσβεση επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.Τα ακριβή αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.