Λίγο πριν χαράξει το πρώτο φως της μέρα ακούστηκε η έκρηξη – Η βόμβα που ξύπνησε γειτονιά στη Λεμεσό

Λίγο πριν χαράξει το πρώτο φως της μέρα ακούστηκε η έκρηξη – Η βόμβα που ξύπνησε γειτονιά στη Λεμεσό

Υψηλής ισχύος ήταν βόμβα η οποία εκπυρσοκρότησε στις 4.15 σήμερα τα ξημερώματα , στο αυτοκίνητο 45χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του, στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενέργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Όπως διαπιστώθηκε, η έκρηξη οφείλεται στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας, εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος.

Από την έκρηξη, σύμφωνα με την Αστυνομία,  προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE