Έλεγχοι αστυνομίας για τροχαίες παραβάσεις – Καταγγελίες στην επαρχία Πάφου

Έλεγχοι αστυνομίας για τροχαίες παραβάσεις – Καταγγελίες στην επαρχία Πάφου

Σε 54 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στο πλαίσιο της εκστρατείας για περιορισμό των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στα πλαίσια των ελέγχων σε μια προσπάθεια για περιορισμό των τροχαίων συγκρούσεων αλλά και διαρρήξεων και κλοπών στην πόλη και επαρχία Πάφου έγιναν 54 συνολικά καταγγελίες, οι 2 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 1 καταγγελία αφορά οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, οι 9 αφορούν υπέρβαση του ορίου ταχύτητος, οι 2 καταγγελίες αφορούν οδήγηση με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, οι 3 καταγγελίες αφορούν οδήγηση χωρίς ασφάλεια και άλλες 37 καταγγελίες αφορούν παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Όσον αφορά τις τροχαίες οδικές συγκρούσεις σημειώθηκαν δύο, η μια με υλικές ζημιές και η άλλη με έναν τραυματία. Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της ΑΔΕ Πάφου συνεχίζονται.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE