Μονοδρόμηση οδού στη Λευκωσία – Στάθμευση στο πλάι μόνο για δικαιούχους

Μονοδρόμηση οδού στη Λευκωσία – Στάθμευση στο πλάι μόνο για δικαιούχους

Την προσωρινή μονοδρόμηση τμήματος της οδού Ολυμπίας στην ενορία Αγ. Αντωνίου αποφάσισε ο Δήμος Λευκωσίας.

Πληροφορείται το κοινό ότι έχει αποφασισθεί όπως από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την προσωρινή μονοδρόμηση τμήματος της οδού Ολυμπίας από τη συμβολή της με την οδό Δαμασκηνού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Νικοδήμου Μυλωνά με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Νικοδήμου Μυλωνά στην ενορία Αγίου Αντωνίου.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματά τους προσωρινά στην μία πλευρά του δρόμου.

Η προσωρινή μονοδρόμηση θα ισχύει όλη τη διάρκεια διεξαγωγής εργασιών κατασκευής πεζοδρομίων στην περιοχή.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες και τα σήματα τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE