ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήρε γυναικεία τσάντα και περπατούσε κύριος στην Λεμεσό - Καταδίωξη από αστυνομικούς

Πήρε γυναικεία τσάντα και περπατούσε κύριος στην Λεμεσό - Καταδίωξη από αστυνομικούς

Η παρατηρητικότητα μελών του ΟΠΕ έφερε ενώπιον της δικαιοσύνης 23χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε τη διάρρηξη και κλοπή από κατοικία, στη Λεμεσό. Το πρωί τέθηκε υπό 6ήμερη προσωποκράτηση.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, περίπολο του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, αντιλήφθηκε στις 2.50 τα ξημερώματα, έναν άνδρα να περπατά στην οδό Πάφου, κρατώντας μια γυναικεία τσάντα.

Όταν τα μέλη της Αστυνομίας επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο, ο άγνωστος άνδρας άφησε την τσάντα στο έδαφος και τράπηκε σε φυγή, για ν’ ανακοπεί μετά από καταδίωξη, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 23χρονο, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε την κλοπή της τσάντα, εντός της οποίας εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό 65 ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα καθώς και η ταυτότητα της ιδιοκτήτριας της.

Εντοπίστηκε η κάτοχος της τσάντας και διαπιστώθηκε ότι είχε διαρρηχθεί νωρίτερα η κατοικία της, από την οποίαν κλάπηκε η τσάντα καθώς και άλλη περιουσία.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο έξι ημερών.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top