Τριτοκοσμική η εικόνα! Πότε θα τελειώσουν τα έργα στην Πάφο;

Τριτοκοσμική  η εικόνα! Πότε θα τελειώσουν τα έργα στην Πάφο;

Προβληματισμό εκφράζουν καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων αναφορικά με την πορεία εκτέλεσης του έργου.

Οι καταστηματάρχες καταγγέλλουν ότι τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης του έργου έχουν παραβιαστεί κατά επανάληψη, σημειώνοντας ότι είναι αδιανόητο εν μέσω της τουριστικής περιόδου να εκτελούνται τέτοιας μορφής και έκτασης έργα, τα οποία στην ουσία ναρκοθετούν το τουριστικό προϊόν.

Ο Γιώργος Λεπτός, αντιπρόεδρος Εμπορίου του ΚΕΒΕ και τέως πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ  πως η ιστορία του δρόμου που συνδέει το αεροδρόμιο με την περιοχή των Ποτίμων στην Κισσόνεργα αποτελεί πονεμένη ιστορία, αφού αυτό το έργο εκκρεμεί εγκληματικά – όπως είπε- τουλάχιστον για τα τελευταία 10 χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE