Ικανοποιήθηκε ο ΠτΔ από το δείπνο με τους αρχηγούς: Θίχτηκαν θέματα που αφορούν τις μεταρρυθμίσεις

Ικανοποιήθηκε ο ΠτΔ από το δείπνο με τους αρχηγούς: Θίχτηκαν θέματα που αφορούν τις μεταρρυθμίσεις

Το χθεσινό δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τους Αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων διεξήχθη σε μια φιλική, χαλαρή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος. 

Κατά τη διάρκεια του δείπνου θίχτηκαν ακροθιγώς θέματα που αφορούν τις μεταρρυθμίσεις και εν γένει ευρύτερες πολιτικές, αλλά χωρίς να αποτελέσουν οι εν λόγω συζητήσεις αντικείμενο ενδελεχούς ανάλυσης, αφού προτεραιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν η δημιουργία ενός θετικού κλίματος συνεννόησης μεταξύ κοινοβουλευτικών κομμάτων και Προεδρίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να εκφράσει για άλλη μια φορά την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτικών αρχηγών στην πρόσκληση του, για το άκρως φιλικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια του δείπνου και τον μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες διάλογο που έχει αναπτυχθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE