ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένα φονικό που ήταν προδιαγεγραμμένο…και οι έρευνες στον Παρισσινό κατόπιν εορτής

Ένα φονικό που ήταν προδιαγεγραμμένο…και οι έρευνες στον Παρισσινό κατόπιν εορτής

Σε εντατικές έρευνες προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου, η Αστυνομία με Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, μετά και το φονικό που σημειώθηκε στην περιοχή Παρισσινού στη Λευκωσία.

Η μεγάλη ανησυχία της Αστυνομίας προέκυψε μετά και τη δολοφονία του 28χρονου από το Κογκό, ο οποίος δέχθηκε πισώπλατη μαχαιριά από 25χρονο, για τη διαφωνία που είχαν για ένα πιάτο φαγητό. Δολοφονία η οποία χαρακτηρίζεται και ως προδιαγεγραμμένη καθώς οι γείτονες εδώ και πολύ καιρό καταγγέλλουν τα όσα συμβαίνουν, με φωνές, καυγάδες και άθλιες συνθήκες. Εξάλλου υπενθυμίζουμε ότι προ μηνών σημειώθηκε μεγάλος καυγάς με τους διαμένοντες να πηδούν από τα παράθυρα της πολυκατοικίας για να…γλυτώσουν.

Ωστόσο, το κακό έγινε και οι Αρχές τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Σωρεία καταγγελιών για τη συγκεκριμένη πολυκατοικία έχουν μαζευτεί στα συρτάρια, με τους αρμόδιους να αναφέρουν ότι επρόκειτο για μικροπαραπτώματα τα οποία ερευνούσαν τη στιγμή που σημειώνονταν, χωρίς κάποια περαιτέρω ενέργεια, όπως δηλαδή να ενημερωθούν και άλλες Υπηρεσίες του κράτους, καθώς ήταν γνωστά τα όσα γίνονταν στην περιοχή του Παρισσινού.

Τι γίνεται όμως με τους στοιβαγμένους αλλοδαπούς σε διαμερίσματα-τρώγλες; Γιατί δεν έχουν ερευνήσει την συγκεκριμένη πολυκατοικία όλο αυτό το διάστημα - η οποία παρεμπιπτόντως μετά τις χθεσινές έρευνες κρίθηκε ακατάλληλη για διαβίωση- και περίμεναν να σημειωθεί ένα άγριο φονικό για να το πράξουν;

Τα ερωτήματα πολλά και δυστυχώς αναπάντητα, με τους πολίτες να έρχονται αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με την αδιαφορία και την γραφειοκρατία από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.
Πάντως σημειώνεται ότι η Αστυνομία Κύπρου το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί ελέγχους σε υποστατικά όπου διαμένουν αλλοδαποί κυρίως στην παλιά Λευκωσία και σε άλλες πόλεις της Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top