ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Τάφρο Κωστάντζα το προσωρινό πάρκινγκ λόγω της «Παραμυθούπολης»

Στην Τάφρο Κωστάντζα το προσωρινό πάρκινγκ λόγω της «Παραμυθούπολης»

To Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας ασκώvτας τις εξουσίες πoυ τoυ παρέχει o περί Δήμωv Νόμος και oι περί Τροχαίας Δημοτικοί Κανονισμοί αποφάσισε να κηρύξει τμήμα της Τάφρου Κωστάντζα (κάτω από τον κυκλικό κόμβο του ΟΧΙ) προσωρινά σε Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης για τη δωρεάν στάθμευση επισκεπτών στην πόλη μας με αφορμή τη λειτουργία του Λούνα Παρκ στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Νταβίλα.

Ο χώρος στάθμευσης είναι χωρητικότητας 125 οχημάτων και θα λειτουργήσει προσωρινά μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, 2022. Οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν στο χώρο με ασφάλεια και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβαίνουν πεζοί με ασφάλεια στο Λούνα Πάρκ μέσω του υπόγειου περάσματος που δημιουργήθηκε κάτω από τη Πλατεία Δώρου Λοΐζου (πρώην Πλατεία Κανιγγος).

Η είσοδος των οχημάτων στον χώρο στάθμευσης θα γίνεται από την είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στασίνου πλησίον φωτοοελεγχόμενης διάβασης πεζών τύπου ΠΕΛΙΚΑΝ (συμβολή με την οδό Αλκαίου).

Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που τοποθετήθηκαν εντός του πάρκου και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Η παρούσα γνωστοποίηση τίθεται σ’ εφαρμογή από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 2021.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top