Στην Τάφρο Κωστάντζα το προσωρινό πάρκινγκ λόγω της «Παραμυθούπολης»

Στην Τάφρο Κωστάντζα το προσωρινό πάρκινγκ λόγω της «Παραμυθούπολης»

To Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας ασκώvτας τις εξουσίες πoυ τoυ παρέχει o περί Δήμωv Νόμος και oι περί Τροχαίας Δημοτικοί Κανονισμοί αποφάσισε να κηρύξει τμήμα της Τάφρου Κωστάντζα (κάτω από τον κυκλικό κόμβο του ΟΧΙ) προσωρινά σε Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης για τη δωρεάν στάθμευση επισκεπτών στην πόλη μας με αφορμή τη λειτουργία του Λούνα Παρκ στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Νταβίλα.

Ο χώρος στάθμευσης είναι χωρητικότητας 125 οχημάτων και θα λειτουργήσει προσωρινά μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, 2022. Οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν στο χώρο με ασφάλεια και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβαίνουν πεζοί με ασφάλεια στο Λούνα Πάρκ μέσω του υπόγειου περάσματος που δημιουργήθηκε κάτω από τη Πλατεία Δώρου Λοΐζου (πρώην Πλατεία Κανιγγος).

Η είσοδος των οχημάτων στον χώρο στάθμευσης θα γίνεται από την είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στασίνου πλησίον φωτοοελεγχόμενης διάβασης πεζών τύπου ΠΕΛΙΚΑΝ (συμβολή με την οδό Αλκαίου).

Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που τοποθετήθηκαν εντός του πάρκου και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Η παρούσα γνωστοποίηση τίθεται σ’ εφαρμογή από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 2021.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE