Σάλος με ιερέα στις Σέρρες: Aνεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram - BINTEO

Σάλος με ιερέα στις Σέρρες: Aνεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram - BINTEO

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ιερέας από τις Σέρρες, ο οποίος δημοσιεύει στο Instagram ημίγυμνες φωτογραφίες του.

Στο προφίλ του ιερέα, υπήρχαν δεκάδες φωτογραφίες του ίδιου σε προκλητικές πόζες, ημίγυμνου, με διχτυωτά μπλουζάκια και ανοιχτά πουκάμισα.

Ο ίδιος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι αυτό που κάνει δεν το θεωρεί παράδοξο και εξήγησε ότι ποζάρει ως μοντέλο προκειμένου να βοηθήσει μέλος της οικογένειάς του που είναι επαγγελματίας φωτογράφος.

Ωστόσο, μετά την ανάδειξη του θέματος, ο ιερέας κλείδωσε το προφίλ του, το οποίο πλέον είναι ορατό μόνο για τους φίλους του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE