ΕΛΛΑΔΑ: Διευθυντής σχολείου άφησε τα παιδιά χωρίς θέρμανση γιατί θεωρούσε προσβλητικό να... γυρίσει τον διακόπτη

ΕΛΛΑΔΑ: Διευθυντής σχολείου άφησε τα παιδιά χωρίς θέρμανση γιατί θεωρούσε προσβλητικό να... γυρίσει τον διακόπτη

Ο δήμαρχος Αλίμου πήγε στην σχολική μονάδα και την άναψε ο ίδιος – Δείτε το βίντεο με την παρέμβασή του – Μιλά για αθλιότητα και προσφεύγει στην εισαγγελία.


Με ένα βίντεο το οποίο δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αποκαλύπτει πως σε σχολική μονάδα της περιοχής του τα παιδιά έκαναν μάθημα χωρίς θέρμανση καθώς ο διευθυντής του σχολείου αρνείτο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα γιατί το θεωρούσε προσβλητικό.

Συγκεκριμένα ο κ. Κονδύλης στο εν λόγω βίντεο βρίσκεται στην σχολική μονάδα και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται ο καυστήρας αποκαλύπτοντας πως ο διευθυντής, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν έχει ανάψει την θέρμανση γιατί «είναι "προσβλητικό" και "μειωτικό" για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου!».

Ο δήμαρχος Αλίμου τονίζει πως «δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό... Διαπιστώνοντας σήμερα ποιά είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές».

Όπως αναφέρει στο βίντεο, η δημαρχιακή αρχή θα προσφύγει στον αρμόδιο εισαγγελέα «για την αθλιότητα που διαπράχθηκε, να ταλαιπωρούνται τα παιδιά, και να ταλαιπωρείται η λειτουργία της σχολικής μονάδας μέσα σε αντικανονικές συνθήκες χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος».

Παράλληλα ο κ. Κονδύλης σημειώνει πως καλεί την υπουργό Παιδείας να ελέγξει τον συγκεκριμένο διευθυντή γιατί η ανοχή σε τέτοιες καταστάσεις είναι συνενοχή.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE