Πότε είναι η τελευταία προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής της Δήλωσης εισοδήματος

Πότε είναι η τελευταία προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής της Δήλωσης εισοδήματος

Λήγει τα μεσάνυκτα της 30ης Νοεμβρίου η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής της Δήλωσης εισοδήματος εταιρείας, Αυτοεργοδοτούμενου και ατόμου, όπως υπενθυμίζει το Τμήμα Φορολογίας.

 
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση το Τμήμα Φορολογίας αναφέρει ότι, «η τελευταία ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής της Δήλωσης Εισοδήματος Εταιρείας (ΤΦ 4), και της Δήλωσης Εισοδήματος Αυτοεργοδοτούμενου με Λογαριασμούς (ΤΦ 1ΛΟΓ) για το έτος 2019 είναι η 30η Νοεμβρίου 2021 ώρα 23:59».
 
Επίσης, το Τμήμα Φορολογίας υπενθυμίζει ότι η τελευταία ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής της Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου (ΤΦ1) 2020 και πληρωμής τυχόν οφειλόμενου φόρου είναι η 30ή Νοεμβρίου 2021 ώρα 23:59.

«Υποχρέωση υποβολής Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου 2020 έχουν Μισθωτοί, Συνταξιούχοι και Aυτοεργοδοτούμενοι, των οποίων το μικτό ολικό εισόδημα για το έτος 2020 είναι μεγαλύτερο από 19.500 ευρώ», υπογραμμίζει.
 
Επιπλέον, το Τμήμα Φορολογίας αναφέρει ότι για την ορθή συμπλήρωση της Δήλωσης, το κοινό μπορεί  να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Τμήματος Φορολογίας www.mof.gov.cy/tax, στην οποία έχει αναρτηθεί χρήσιμο ενημερωτικό υλικό κάτω από το εικονίδιο «Δήλωση Εισοδήματος Ατόμου 2020».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE