Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Τσεχίας, εισήχθη σε νοσοκομείο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Τσεχίας, εισήχθη σε νοσοκομείο

Ο Πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν μεταφέρθηκε απόψε και πάλι σε νοσοκομείο, αφού βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό, μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Ο 77χρονος Ζέμαν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα το πρωί, αφού νοσηλεύτηκε επί έξι εβδομάδες για άλλη πάθηση, η οποία ποτέ δεν διευκρινίστηκε.

Ο ραδιοσταθμός Frekvence 1 μετέδωσε ότι ο Πρόεδρος δεν παρουσιάζει συμπτώματα της Covid-19.

Οι εκπρόσωποι του Προέδρου και του νοσοκομείου δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να κάνουν κάποιο σχόλιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE