Ξυπνούν μνήμες τρόμου στην Φουκουσίμα – Λειώνει τείχος από πάγο

Ξυπνούν μνήμες τρόμου στην Φουκουσίμα – Λειώνει τείχος από πάγο

Νέα σχέδια ενίσχυσης του τείχους από πάγο που κατασκευάστηκε στο υπέδαφος γύρω από το κατεστραμμένο πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊίτσι εξετάζει η εταιρεία TEPCO Tokyo Electric Power καθώς πιθανόν αυτό έλιωσε εν μέρει.

Την ανησυχητική είδηση μετέδωσε σήμερα το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK, προσθέτοντας ότι η TEPCO σχεδιάζει να το ενισχύσει στις αρχές του Δεκεμβρίου και μελετά επίσης και άλλα πιθανά μέτρα.

Το τείχος αυτό από πάγο, εξαιρετικά δαπανηρό και χρονοβόρο έργο, κατασκευάστηκε για να εμποδίζεται η μόλυνση υπογείων ρευμάτων.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE