Ξυπνούν μνήμες τρόμου στην Φουκουσίμα – Λειώνει τείχος από πάγο

Ξυπνούν μνήμες τρόμου στην Φουκουσίμα – Λειώνει τείχος από πάγο

Νέα σχέδια ενίσχυσης του τείχους από πάγο που κατασκευάστηκε στο υπέδαφος γύρω από το κατεστραμμένο πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊίτσι εξετάζει η εταιρεία TEPCO Tokyo Electric Power καθώς πιθανόν αυτό έλιωσε εν μέρει.

Την ανησυχητική είδηση μετέδωσε σήμερα το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK, προσθέτοντας ότι η TEPCO σχεδιάζει να το ενισχύσει στις αρχές του Δεκεμβρίου και μελετά επίσης και άλλα πιθανά μέτρα.

Το τείχος αυτό από πάγο, εξαιρετικά δαπανηρό και χρονοβόρο έργο, κατασκευάστηκε για να εμποδίζεται η μόλυνση υπογείων ρευμάτων.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίντεο: Η στιγμή που ξεκινάει η φωτιά μέσα στο μπαρ στο Κραν Μοντανά

Βίντεο: Η στιγμή που ξεκινάει η φωτιά μέσα στο μπαρ στο Κραν Μοντανά

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να αποτυπώνει τις πρώτες στιγμές της φωτιάς που ξέσπασε στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, προκαλώντας ανείπωτη τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE