Ξυπνούν μνήμες τρόμου στην Φουκουσίμα – Λειώνει τείχος από πάγο

Ξυπνούν μνήμες τρόμου στην Φουκουσίμα – Λειώνει τείχος από πάγο

Νέα σχέδια ενίσχυσης του τείχους από πάγο που κατασκευάστηκε στο υπέδαφος γύρω από το κατεστραμμένο πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊίτσι εξετάζει η εταιρεία TEPCO Tokyo Electric Power καθώς πιθανόν αυτό έλιωσε εν μέρει.

Την ανησυχητική είδηση μετέδωσε σήμερα το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK, προσθέτοντας ότι η TEPCO σχεδιάζει να το ενισχύσει στις αρχές του Δεκεμβρίου και μελετά επίσης και άλλα πιθανά μέτρα.

Το τείχος αυτό από πάγο, εξαιρετικά δαπανηρό και χρονοβόρο έργο, κατασκευάστηκε για να εμποδίζεται η μόλυνση υπογείων ρευμάτων.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE