Καλά και τα κατάφερε να ισορροπήσει! Τύφλα στο μεθύσι ποδηλάτης στη Λάρνακα

Καλά και τα κατάφερε να ισορροπήσει! Τύφλα στο μεθύσι ποδηλάτης στη Λάρνακα

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο όμως συνέβη και αυτό στη Λάρνακα. Έκανε τους αστυνομικούς να τρίβουν τα μάτια τους με το αποτέλεσμα του άλκοτεστ 46χρονος που επέβαινε σε ποδήλατο.

Ο Γερμανός τουρίστας γύρω στις 17:00 το απόγευμα  ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας αφού η  συμπεριφορά του κίνησε υποψίες στα μέλη της Δύναμης. Έτσι μετά από το άλκοτεστ που του έγινε το μηχανάκι έδειξε 163mg αντί 22mg που είναι το επιτρεπτό όριο.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο τμήμα τροχαίας όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 122.Ο 46χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο

Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE