Για την κατάσταση στα σύνορα Λευκορωσίας και Πολωνίας, μίλησε ο Ν. Τορναρίτης στην ΚΣΣΕ

Για την κατάσταση στα σύνορα Λευκορωσίας και Πολωνίας, μίλησε ο Ν. Τορναρίτης στην ΚΣΣΕ

Για την κατάσταση των μεταναστών στα σύνορα μεταξύ Λευκορωσίας και Πολωνίας μίλησε ο επικεφαλής της Κυπριακής αντιπροσωπίας στη Συνέλευση, Βουλευτής Νίκος Τορναρίτης, στο πλαίσιο των εργασιών της Μόνιμης Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ).


Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε σχετική παρέμβασή του, ο κ. Τορναρίτης στηλίτευσε την εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από ορισμένα κράτη μέλη, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πολωνία.

Ανέφερε ακόμα ότι η Ευρώπη θα πρέπει να βρει αξιόπιστες λύσεις όσον αφορά στο μεταναστευτικό ζήτημα, στη βάση της αλληλεγγύης και της ίσης κατανομής ευθυνών ανάμεσα στους Ευρωπαίους εταίρους.

Ταυτόχρονα επισήμανε, οι λύσεις πρέπει να συνάδουν με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, να προστατεύουν και να προάγουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των ευάλωτων αυτών ανθρώπων χωρίς να πλήττεται η κοινωνική συνοχή και η σταθερότητα των χωρών υποδοχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE