Σοκάρει η φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου μετά την κακοποίησή της από τον Μάνο Παπαγιάννη

Σοκάρει η φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου μετά την κακοποίησή της από τον Μάνο Παπαγιάννη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που ήταν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, η Σοφία Παυλίδου θέλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από το περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε βιώσει πριν μερικά χρόνια.


Το 2018 η δημοφιλής ηθοποιός είχε καταγγείλει τον 43χρονο ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη για εξύβριση και σωματική βία. Σήμερα, λοιπόν, βρήκε την ψυχική δύναμη να ανεβάσει σε insta story ένα στιγμιότυπο που είχε τραβήξει όταν υπέστη βία από τον ηθοποιό. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο πόδι της υπάρχει μία τεράστια μελανιά. «Το σημάδι της ντροπής. Ιανουάριος 2018», με αυτά τα λόγια συνόδεψε την εν λόγω ανάρτηση.

 

μελανικα

Επίσης, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών , η όμορφη ηθοποιός έγραψε σε story στο Instagram: «Εύχομαι να σταματήσουμε να γιορτάζουμε αυτή τη μέρα σύντομα. Εύχομαι καμία μας να μην νιώσει ξανά ντροπή. Διεθνής Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών».
να_σταματησουμε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE