Θλίψη για τον αδικοχαμένο Χαράλαμπο - Δεν έφεραν ζώνη οι επιβαίνοντες του θανατηφόρου τροχαίου

Θλίψη για τον αδικοχαμένο Χαράλαμπο - Δεν έφεραν ζώνη οι επιβαίνοντες του θανατηφόρου τροχαίου

Δείγματα για εξετάσεις αλκοτέστ και νάρκοτεστ λήφθηκαν από τον 18χρονο, ο οποίος ενεπλάκη με το όχημά του σε τροχαίο τα ξημερώματα στον δρόμο Προδρομίου – Λατσιού, στην Πάφο, κατά το οποίο έχασε τη  ζωή του ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, 23 ετών από την Αργάκα, και τραυματίστηκε  σοβαρά ο 21χρονος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σήμερα το πρωί γύρω στις 3:15 αυτοκίνητο που οδηγείτο από τον 18χρονο στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς προς Λατσί εισήλθε στην δεξιά λωρίδα του δρόμου, δηλαδή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά και βίαια με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος και ένας 21χρονος και οι δύο Ελληνοκύπριοι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE