Αποχή μίας ώρας από τα μαθήματα τη Δευτέρα οι μαθητές - Διαμαρτυρία για τα μέτρα

Αποχή μίας ώρας από τα μαθήματα τη Δευτέρα οι μαθητές - Διαμαρτυρία για τα μέτρα

Τελειωμό δεν έχει η διαμαρτυρία γονέων για τα παιδιά και τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί απο την κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για τα παιδιά άνω των 6 ετών, προβλημάτισαν έντονα τους γονεις με την Συνομοσπονδία Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, να εκφράζει όλα όσα επακολουθούν στον Υπουργό Παιδείας, με τον οποίο είχαν συνάντηση.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί και αφορούν τα σχολεία, εχουν ως σκοπό την προστασία των παιδιών όπως εξέφρασε ο Υπουργός, αφού τα κρούσματα ανησυχούν και τα σχολεία είναι ένας χώρος απροστάτευτος καθώς τα παιδιά είναι ανεμβολίαστα.

Παρότι οι γονείς κατέβηκαν σε διαμαρτυρία σε διάφορες πόλεις εν τούτοις η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, αποφάσισε και την αποχή μίας διδακτικής ώρας από τα μαθήματα την Δευτερα, ως αντίδραση στα νέα μέτρα.

Μια απόφαση η οποία λήφθηκε μετά από συνάντηση που είχαν οι οργανωμένοι γονείς με τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE