Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του ιερέα Βασίλειου Δημητρόπουλου, ο οποίος ήταν εφημέριος στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσης στην Πάτρα. Ο ιερέας νοσούσε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μαζί με τον γιό του -επίσης ιερέα- αλλά και τη νύφη του, την σύζυγο του γιου που νόσησε.
Ο 73χρονος ιερέας όμως δεν άντεξε και έχασε τη μάχη με τη ζωή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest ήταν ανεμβολίαστος.
Ο εκλιπών είχε ένα πολυσχιδές έργο στην τοπική εκκλησία επί σειρά ετών, έχοντας δημιουργήσει το παρεκκλήσιο της Αγίας Άννης και το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.
Το δρόμο της ιεροσύνης ακολούθησαν και οι τρεις γιοι του Ιωάννης, Γεράσιμος και Θεμιστοκλής.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




