ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΔΡΥΜΟΥ: Υπο πλήρη έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε άγρια βλάστηση

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΔΡΥΜΟΥ: Υπο πλήρη έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε άγρια βλάστηση

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:50, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, σε περιοχή πλησίον της κοινότητας Δρύμου, της επαρχίας Πάφου.

 

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 10:20, αφού έκαψε μικρή έκταση (1,5 δεκάριο) με άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 2 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα και  2 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα. 

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE