LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας: Χώρισα για τα εμβόλια μετά από 10 χρόνια σχέσης - Θέλω να γίνω δήμαρχος

Χάρης Ρώμας: Χώρισα για τα εμβόλια μετά από 10 χρόνια σχέσης - Θέλω να γίνω δήμαρχος

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού αποδείχτηκαν η «πέτρα του σκανδάλου» που οδήγησαν στον χωρισμό του Χάρη Ρώμα και της σχέσης του.

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως τα εμβόλια κατά του κορονοϊου υπήρξαν η αιτία που ο ίδιος και η αγαπημένη του πήραν χωριστούς δρόμους.

«Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Πολλές φορές το θέλω μας μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Πίστευα στην απόλυτη αγάπη. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα απόψεων για ένα θέμα σημαντικό του σήμερα, τα εμβόλια και αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε» ανέφερε στο MEGA.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι λόγος του χωρισμού είναι το εμβόλιο.
«Χώρισα για τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν η σχέση μου ήταν φοβική (σ.σ. απέναντι στο εμβόλιο) ή αντιεμβολιαστής. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι και υπήρχε πολύ αγάπη. Ήταν η στιγμή να γίνει, το έφερε η κατάσταση προσπαθώ να το δω θετικά».

Πάντως, ο ίδιος ήδη προχωρά τη ζωή του, τονίζοντας πως: «δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο« ενώ ζητά «την απολυτότητα σε μια σχέση».

Σχετικά με την πολιτική, επεσήμανε πως ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ήταν αυτός που τον έπεισε να θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Χαλανδρίου.

«Μου είπε ότι έχω και τον πρότερο βίο του Κολοκοτρωνιτσίου. Θέλω να γίνω δήμαρχος Χαλανδρίου. Αισθάνθηκα ότι μου ταιριάζει, έχω μάθει χρόνια να διοικώ κάποιες ομάδες, είτε αυτό είναι θίασος, είτε είναι μια ομάδα τηλεοπτική, έχω μάθει να οργανώνω μια ομάδα για να επιτυγχάνεται ένα κάλο αποτέλεσμα. Έτσι ευελπιστώ να γίνει και στον δήμο».
Τέλος, για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» όπου πρωταγωνιστούσε και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, τόνισε πως θα έπρεπε να κάνει πίσω για το καλό του θιάσου και να συνεχίσει τις πρόβες μέχρι να είναι έτοιμος ο νέος πρωταγωνιστής.

«Ο πρωταγωνιστής φαίνεται στα δύσκολα, όταν δε δουλεύει το ταμείο, όταν υπάρχει περίπτωση να μείνουν χωρίς δουλειά μια ομάδα συνεργατών. Δε συμφωνώ με την απόφασή του ούτε κατά διάνοια. Θα έπρεπε να μείνει, όχι να γίνει ξαφνικά η σημαία των αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών. Άθελά του γίνεται λάβαρο αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top