Παραμένουν χωρίς ρεύμα διάφορες περιοχές της Κύπρου λόγω βλάβης

Παραμένουν χωρίς ρεύμα διάφορες περιοχές της Κύπρου λόγω βλάβης

Χωρίς ρεύμα παραμένουν για περισσότερη από μια ώρα, αρκετές περιοχές σε ολόκληρη την Κύπρο, λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Το πρόβλημα προέκυψε από βλάβη σε μονάδα παραγωγής και το συνεργείο της ΑΗΚ βρίσκεται επί ποδός για άμεση επιδιόρθωσή της το συντομότερο δυνατό.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επανέλθει κανονικά η ομαλή λειτουργία του δικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η αναβολή της επίσκεψης Ολγκίν, η σιωπή του ΟΗΕ και οι χαμηλές πτήσεις της διεθνούς μεσολάβησης

Κυπριακό: Η αναβολή της επίσκεψης Ολγκίν, η σιωπή του ΟΗΕ και οι χαμηλές πτήσεις της διεθνούς μεσολάβησης

Η ξαφνική αναβολή της πολυαναμενόμενης επίσκεψης της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μόλις 24 ώρες πριν από τις χωριστές της συναντήσεις με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο, δεν μπορεί – και δεν πρέπει – να διαβαστεί απλώς ως ένα τεχνικό ή προσωπικό ζήτημα. Σε μια τόσο φορτισμένη διπλωματική συγκυρία, κάθε αναβολή, κάθε σιωπή, κάθε "τεχνικό πρόβλημα" παράγει πολιτικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE