Τραγωδία στην Ελλάδα: Δύο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου σε λιμάνι

Τραγωδία στην Ελλάδα: Δύο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου σε λιμάνι

Τη ζωή τους έχασαν δύο άτομα μετά την πτώση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν στο λιμάνι του Ωρωπού.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ethnos.gr, το αυτοκίνητο έπεσε πλησίον του ferry boat που εκτελεί το δρομολόγιο Ωρωπός - Ερέτρια με, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να ανασυρθούν νεκροί.

Μιλώντας στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ωρωπού, χωρίς να είναι ακόμα γνωστοί οι λόγοι του δυστυχήματος, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι, έφυγε με πολύ μεγάλη ταχύτητα από το δρόμο - σύμφωνα με μαρτυρίες - μέσα στο λιμάνι αφήνοντας και ίχνη από φρενάρισμα στο οδόστρωμα, πέφτοντας στη θάλασσα.

Στην περιοχή υπήρξε άμεση επέμβαση τόσο της Πυροσβεστικής όσο και εθελοντών δυτών της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE