Απόπειρα φόνου: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 26χρονος που μαχαιρώθηκε - Ένταλμα σύλληψης εναντίον 58χρονου - Εξετάζουν προσωπικές διαφορές
Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε σήμερα, στην επαρχία Πάφου.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν γύρω στις 14:00 και ανάρτησαν πλακάτ με συνθήματα, απέναντι από τα εστιατόρια της περιοχής και συνέφαγαν στο πλακόστρωτο, θέλοντας να δείξουν πως δεν έχουν ανάγκη τα εστιατόρια και στέλνοντας μηνύματα κατά των περιορισμών που θέτουν τα νέα διατάγματα, ιδιαίτερα για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και για τους μαθητές του δημοτικού.
Υπό το σύνθημα «Κωδικός Ελευθερία», οι διαμαρτυρόμενοι οργανώθηκαν μέσα από κοινοποιήσεις στα ΜΚΔ. Παρόμοια εκδήλωση οργανώθηκε και στην Λήδρα, στη Λευκωσία.
Ανακοινώθηκε ότι το ερχόμενο Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί παγκύπρια ειρηνική πορεία από τον Εναέριο προς τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




