ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε βόμβα στα γραφεία Υπ. Παιδείας στη Λεμεσό

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε βόμβα στα γραφεία Υπ. Παιδείας στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου, μετά τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού στα επαρχιακά γραφεία του Υπουργείου Παιδείας στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε στην είσοδο του γραφείου και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές. Η βόμβα δεν εξερράγη, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από τις Αρχές, ενώ έχουν καταφθάσει και πυροτεχνουργοί.

Σημειώνεται ότι οργανωμένοι γονείς πραγματοποιούν και εκδήλωση διαμαρτυρίας στο σημείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE