Φορτωμένος με ναρκωτικά οδηγούσε 34χρονος - Έμπλεξε όταν βρέθηκε στο δρόμο του η Αστυνομία

Φορτωμένος με ναρκωτικά οδηγούσε 34χρονος - Έμπλεξε όταν βρέθηκε στο δρόμο του η Αστυνομία

Υπόθεση οδήγησης με χρήση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 23χρονου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, χθες στις 22:00 μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν στη Χλώρακα όχημα το οποίο οδηγείτο από 23χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου με συνοδηγό έναν 34χρονο.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα ανεβρέθηκε - σύμφωνα με την Αστυνομία- ένα σακουλάκι που περιείχε κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνη. Ανακρινόμενος ο 23χρονος ανέφερε πως τα ανευρεθέντα είναι δικά του και τα έχει για δική του χρήση.

Ακολούθως κλήθηκε στην Αστυνομία Πάφου. Παράλληλα υποβλήθηκε σε εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Εξάλλου το δεύτερο δείγμα που του λήφθηκε θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.