Τράπεζα Κύπρου: «Ευκαιρία» σε προσωπικό για εθελούσια αποχώρηση

Τράπεζα Κύπρου: «Ευκαιρία» σε προσωπικό για εθελούσια αποχώρηση

Σχέδιο εθελούσιας αποχώρησης για το προσωπικό ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου.

Με βάση πληροφορίες από στέλεχος της Τράπεζας, πρόκειται για ένα μικρό σχέδιο, που δίνει την ευκαιρία σε προσωπικό να εξέλθει από την τράπεζα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπολογίζεται ότι θα αξιοποιήσουν το νέο σχέδιο περίπου στα 40 άτομα.

Το σχέδιο θα παραμείνει ανοικτό για περίπου μία βδομάδα. Είναι μια «Συνήθης συντήρηση» της τράπεζας μας λέχθηκε χαρακτηριστικά. Δίνεται η ευκαιρία σε κόσμο που το επιθυμεί να φύγει νωρίτερα με περισσότερα οφέλη και δικαιώματα.

Σημειώνεται πώς αύριο Τρίτη 30 Νοεμβρίου η Τράπεζα Κύπρου θα παρουσιάσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2021. Αναμένεται να σχολιαστεί η επίδραση της πανδημίας στην κερδοφορία και τα μελλοντικά βήματα της εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE