Aνατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο με μητέρα και παιδί - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Aνατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο με μητέρα και παιδί - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού, λίγο μετά την έξοδο για Zύγι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε στην αριστερή πλευρά με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός δρόμου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας.

Να σημειωθεί πως στο όχημα επέβαιναν μητέρα και παιδί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE