Ελλάδα: Μαθητής προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή του με χάπια

Ελλάδα: Μαθητής προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή του με χάπια

Τον βρήκε η μητέρα του αναίσθητο στο πάτωμα του σπιτιού.

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 17χρονος μαθητής στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, ο οποίος κατανάλωσε μεγάλη δόση χαπιών.

Η μητέρα του τον βρήκε πεσμένο και αναίσθητο στο πάτωμα τους σπιτιού τους και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο που έσπευσε άμεσα στο σημείο παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν μπορεί να αντέξει και τη δύσκολη καθημερινότητα της οικογένειάς του λόγω οικονομικής ανέχειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE