Αναγκαστική προσγείωση στην Άγκυρα πραγματοποίησε το αεροσκάφος Τατάρ λόγω κακοκαιρίας

Αναγκαστική προσγείωση στην Άγκυρα πραγματοποίησε το αεροσκάφος Τατάρ λόγω κακοκαιρίας

Αναγκαστική προσγείωση στην Άγκυρα πραγματοποίησε χθες το βράδυ λόγω κακοκαιρίας το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ερσίν Τατάρ και σήμερα συνέχισε το ταξίδι του οδικώς μαζί με την αντιπροσωπεία του, όπως μεταδίδει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Αναντολού.  


Η εκδήλωση του Ιδρύματος Στρατηγικής και Κοινωνικής Έρευνας του Ομίλου Μαρμαρά στην οποία θα πραγματοποιούσε ομιλία χθες βράδυ ο Ερσίν Τατάρ αναβλήθηκε για σήμερα. Ο Τ/κ ηγέτης θα επιστρέψει στα κατεχόμενα σήμερα το απόγευμα.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE