Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Το «αιώνιο» ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, δεν τελείωσε ποτέ, καθώς στο 17ο λεπτό, ο ρεφ της αναμέτρησης Βασίλης Δημητρίου, διέκοψε οριστικά το ματς λόγω της πυκνής ομίχλης και χαμηλής ορατότητας.

Πλέον, γαλαζοκίτρινοι και πράσινοι, περιμένουν από την ΚΟΠ να μάθουν για το τι μέλλει γενέσθαι, αναφορικά με τις τύχες του ματς και πότε θα συνεχιστεί.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE