Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Το «αιώνιο» ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, δεν τελείωσε ποτέ, καθώς στο 17ο λεπτό, ο ρεφ της αναμέτρησης Βασίλης Δημητρίου, διέκοψε οριστικά το ματς λόγω της πυκνής ομίχλης και χαμηλής ορατότητας.

Πλέον, γαλαζοκίτρινοι και πράσινοι, περιμένουν από την ΚΟΠ να μάθουν για το τι μέλλει γενέσθαι, αναφορικά με τις τύχες του ματς και πότε θα συνεχιστεί.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE