Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Ο μεγάλος «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όσο καθυστερεί η συνέχιση του αιώνιου

Το «αιώνιο» ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, δεν τελείωσε ποτέ, καθώς στο 17ο λεπτό, ο ρεφ της αναμέτρησης Βασίλης Δημητρίου, διέκοψε οριστικά το ματς λόγω της πυκνής ομίχλης και χαμηλής ορατότητας.

Πλέον, γαλαζοκίτρινοι και πράσινοι, περιμένουν από την ΚΟΠ να μάθουν για το τι μέλλει γενέσθαι, αναφορικά με τις τύχες του ματς και πότε θα συνεχιστεί.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE