Τραγικό ότι η Κύπρος κατέχει την τελευταία θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης στην επένδυση της Δικαιοσύνης.

Τραγικό ότι η Κύπρος κατέχει την τελευταία θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης στην επένδυση της Δικαιοσύνης.

Στην σημερινή εξέταση του Προϋπολογισμού της Δικαστικής Υπηρεσίας για το 2022, γίναμε μάρτυρες της τραγικής ομολογίας της προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ότι η Κύπρος κατέχει την τελευταία θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης όσον αφορά την επένδυση στη Δικαιοσύνη.

Επιπρόσθετα, οι άθλιες κτιριακές εγκαταστάσεις του Επαρχιακού Δικαστηρίου εξευτελίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία. Ζητήσαμε και θα συνδράμουμε αποφασιστικά ώστε να μην σπαταληθεί ακόμα μια δεκαετία για επίλυση του ζητήματος αυτού.

Θα συζητήσουμε τις λύσεις που πρέπει να δοθούν, τόσο για τις μεταρρυθμίσεις αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δικαστική Υπηρεσία, διότι η Δικαιοσύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομίας του τόπου και της αναγνώρισης του διεθνώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από πυροβόλο όπλο οι σφαίρες στο όχημα της 25χρονης - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Από πυροβόλο όπλο οι σφαίρες στο όχημα της 25χρονης - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες μετά τη ρίψη πυροβολισμών τα ξημερώματα στην Ορόκλινη.