Κίπρις: Μαραθώνιες οι συναντήσεις των δύο διαπραγματευτών μέχρι τις 17 Ιουνίου

Κίπρις: Μαραθώνιες οι συναντήσεις των δύο διαπραγματευτών μέχρι τις 17 Ιουνίου

Για μαραθώνιες συναντήσεις των δύο διαπραγματευτών μέχρι τις 17 Ιουνίου και την επόμενη συνάντηση των ηγετών, γράφει η Κίπρις σήμερα ενώ οι Οζντίλ Ναμί και Ανδρέας Μαυρογιάννης συναντώνται από τις 9.30 το πρωί στο Λήδρα Πάλλας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για να μπορέσουν να ετοιμάσουν το έγγραφο που θα περιέχει τις συγκλίσεις και αποκλείσεις με βάση τα επιχειρήματα των δύο πλευρών, οι διαπραγματευτές θα εργαστούν από σήμερα σε εντατικούς ρυθμούς.

Στη συνέχεια η εφημερίδα παραπέμπει σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Πολίτης” για τις θέσεις των δύο πλευρών στα κεφαλαιώδη ζητήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.